top of page

Tilaustyöt

Olen tehnyt lukuisia tilaustöitä koteihin ja yrityksiin. Jos myynnissä olevista teoksista ei löydy mieluista, maalaan mielelläni tilaustyönä toivomuksiesi mukaisen teosken.

Tilaustyössä käydään yhdessä tarkkaan läpi toivomukset teoksen värimaailmasta, tyylistä ja koosta. Voit lähettää minulle kuvan tilasta, johon teosta suunnitellaan sekä kertoa mitkä aikaisemmat teokseni ovat puhutelleet. Teoksen hinta määräytyy koon mukaan.  Laskutan aloitusmaksuna 1/3 teoksen hinnasta ja loput teoksen valmistuttua . Hinnaston ja tarkemmat tiedot löydät täältä.

Lähetän aina kuvia ja videoita teoksen etenemisestä, jolloin teosta voidaan muokata ja päästään haluttuun lopputulokseen. Tilauksen toimitusaika on tavallisesti noin 1-3 kk. Annan tilauksen yhteydessä tarkemman arvion toimitusajankohdasta. 

Ole yhteydessä, mikäli kaipaat tarkempaa tietoa tai olet kiinnostunut tilaustöistä. Voit myös täyttää  yhteydenottolomakkeen ja olen yhteydessä mahdollisimman pian.

taideteos monessa eri värissä

Taide luo tutkitusti positiivisia vaikutuksia. Taide lisää ihmisen hyvinvointia ja tuo hyvää energiaa.

"Hei Linda! Maanantaina sain vastaanottaa ihanan taulusi, siitä tuli meidän olohuoneen katseenvangitsija. Taianomaisesti valot ja varjot saavat sen elämään. Olen todella tyytyväinen. Olet upea taiteilija"

"Moikka Linda, tulin vielä kerran kertomaan kiitoksia taulusta.

Se näyttää todella hienolta. Olet erittäin lahjakas. Minä ja mieheni ollaan erittäin tyytyäisiä. Tullaan jatkossakin tilaamaan sinulta tauluja".

taulu ja kukkanen
bottom of page